FRED TIGELAAR

Veelzijdig, dynamisch, no-nonsense en professioneel

Fred Tigelaar weet met zijn jarenlange ervaring, vakkennis en deskundigheid iedere opdracht van de juiste beelden te voorzien. Of het nu gaat om reclamefotografie of fotografie in de sport-, mode- of evenementenbranche: jouw opdracht wordt op zo een manier vastgelegd dat er een duidelijk verhaal zichtbaar is. En je kunt de fotografie gebruiken voor meerdere doeleinden. Als het gewenst is fotograferen we in concept. Dat betekent dat we rekening houden met ontwerp, huisstijl, logo’s en andere belangrijke zaken.

Kant en klare, bruikbare fotografie

Bij Fred Tigelaar Fotografie communiceren we helder, transparant en open over jouw wensen en de mogelijkheden. Zo is van tevoren heel duidelijk wat er van beide kanten verwacht wordt.Onze dagprijs is inclusief editing, nabewerking en gewenste formaten. De foto’s zijn rechtenvrij, op kleur en van billboardkwaliteit. Kortom: kant en klare, bruikbare fotografie zonder onverwachte kosten achteraf.

Op korte termijn een fotograaf nodig?

Bel ons gerust: (06) 22 99 90 90. Wij hebben altijd een oplossing.

Eigen fotostudio

Niet alleen op locatie zijn we aan het werk. Ook in onze eigen fotostudio in Apeldoorn kun je terecht. Hier maken wij gemakkelijk vrijstaande foto’s voor allerlei doeleinden.

Studio

In onze fotostudio in Apeldoorn hebben we alles bij de hand voor een professionele fotoshoot. Op de ruim 100 m2 zijn de mogelijkheden eindeloos. Fotograferen van jouw producten, een groep medewerkers of je hele familie is geen probleem.

CONTACT

Heb je vragen of wil je meer werk van ons zien? Laat het dan weten. Stuur een e-mail naar info@fredtigelaar.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op. 

Fred Tigelaar Fotografie
Floralaan 28
7321 BB Apeldoorn
Mobiel: +31 (0) 6 22 99 90 90
E-mail: info@fredtigelaar.nl

Volg ons op Instagram

Fred Tigelaar

Fred Tigelaar

Fotograaf

Reclamefotografie is een essentieel onderdeel van branding. De beste foto zorgt voor merklading en herkenning. De perfecte foto levert geld op. Ik fotografeer voor alle producten. Op verzoek reis ik overal naar toe en beklim ik elke berg.

Pin It on Pinterest